Asayiş »

Kastamonu'da Bir Binanın 7. Katından Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Hastanede Hayatını Kaybetti

Kastamonu'da bir binanın 7. katından düşen 2 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kastamonu'da, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 7. katından düşen Ömer Agah K. (2), olay sonrası ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, çocuğun düştüğü sırada evde yalnız olduğu ve pencereden dışarıya sarktığı belirtildi. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine, sağlık ve polis ekipleri olay yerine hızla sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, çocuğa ilk müdahaleyi yaparak, en kısa sürede Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, küçük çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Aile üyeleri ise durumu öğrenince büyük bir üzüntü yaşadı.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, olayın sebebini araştırıyor. Ebeveynlerin, çocukların güvenliği konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha gündeme geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.