Asayiş »

Eskişehir Yeşiltepe'de Bir Otomobilin Elektrik Aksamı Yangın Çıkardı

Eskişehir Yeşiltepe'de bir otomobilin elektrik aksamında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, çevreye sıçramadan söndürüldü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Eskişehir'in Yeşiltepe Mahallesi Bekik Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta park halindeki 26 AGD 84** plakalı otomobilin iç elektrik aksamından, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Araçtan yükselen duman ve alevleri gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızlıca polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına anında müdahale etti. Ekiplerin etkin ve hızlı çalışmaları sonucunda alevler, diğer araçlara veya çevredeki yapılara sıçramadan tamamen söndürüldü. Yangın nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, otomobilde maddi hasar oluştu.

Olayın ardından polis ekipleri, yangınla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.