Asayiş »

Samsun Atakum'da Denizde Kayıp Olarak Aranan Çocuk, Cankurtaranlar Tarafından Karada Bulundu

Samsun'da denizde kaybolduğu zannedilen 6 yaşındaki kız çocuğu, cankurtaranlar tarafından karada bulundu ve ailesine teslim edildi.

Atakum ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda, denizde kaybolduğu düşünülen 6 yaşındaki bir kız çocuğu için acil durum ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi cankurtaranları, kaybolan çocuğu bulmak amacıyla hem denizde hem de karada arama çalışmaları başlattı. Uzun süren çalışmaların ardından kayıp çocuk, cankurtaranlar tarafından karada bulundu. Ekipler, çocuğun sağlık durumunu kontrol ettikten sonra, onu güvenli bir şekilde ailesine teslim etti. Bu olay, bölgedeki halk arasında endişe yaratsa da, cankurtaran ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde mutlu sonla noktalandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.