Asayiş »

Zonguldak Kilimli'de Tünelde Kontrolden Çıkan Araçta İki Kişi Yaralandı

Zonguldak Kilimli ilçesinde meydana gelen kazada, tünelde kontrolden çıkan otomobildeki iki kişi yaralandı. Otomobil, önce bir tıra çarpıp ardından tünel duvarına çarparak takla attı.

Kaza, öğle saatlerinde Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Uzunkum Tünelleri'nde gerçekleşti. M.A. isimli sürücünün kullandığı 74 DJ 0** plakalı otomobil, tünel girişinde seyir halindeyken aniden kontrolden çıktı. Önünde ilerleyen 55 ER 9** plakalı tıra çarpan araç, sonrasında tünel duvarına çarparak metresel bir savrulma ile takla atarak ters durdu. Olayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi aracılığıyla durumu bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı. Yaralı sürücü M.A. ve yanındaki yolcu S.U., ekipler tarafından araçtan güçlükle çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından iki yaralı, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza sonrası trafik, olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaza sonrası adeta hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla olay alanından kaldırıldı. Bu esnada karayolları ekipleri çevrede temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Kaza nedeniyle tünelde meydana gelen hasar, gerekli onarımlar için rapor altına alındı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.