Asayiş »

Zonguldak Kilimli'de Tünel Girişinde Otomobil Tabela ile Çarpıştı, 23 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Zonguldak Kilimli'de meydana gelen kazada otomobil, tünel girişindeki tabelaya çarparak saplandı. 23 yaşındaki sürücü Mert Ç., itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, kaza Zonguldak-Kilimli yolu Uzunkum Tünelleri mevkisinde gerçekleşti. 23 yaşındaki Mert Ç. yönetimindeki 67 TZ 50** plakalı otomobil, tünel girişindeki viraja yaklaştığında direksiyon hâkimiyetini kaybederek metrelerce savruldu ve tünel girişindeki tabelaya adeta ok gibi saplandı. Olayın ardından hurdaya dönen otomobilde sürücünün sıkıştığı bilgisi üzerine, olay yerine hemen itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın kaporta aksamını demir makası ile keserek sürücüyü bulunduğu yerden kurtardı. Sedyeye alınan Mert Ç., ilk müdahalenin ardından ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Yapılan kontroller sonucunda sürücünün vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi ve BEUN Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın ardından trafik ekipleri kazayla ilgili tutanak tutarken, Karayolları ekipleri ise yolu temizleme çalışmalarına başladı. Ulaşım, kontrollü bir şekilde sağlanırken, kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.