Asayiş »

Tekirdağ Çorlu'da El Frenini Çekmeyi Unutan Sürücünün Aracı Duvara Asıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde park halindeyken el frenini çekmeyi unutan bir otomobil, geri kayarak bir apartmanın bahçe duvarında asılı kaldı. Olayda yaralanan kimse olmazken, maddi hasar meydana geldi. Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Çorlu ilçesinin Muhittin Mahallesi Bağlariçi 2. Sokak'ta meydana geldi. Park halindeki otomobilin sürücüsü, el frenini çekmeyi unutarak markete alışverişe gitti. Bu esnada, geri hareket eden otomobil, yaklaşık 30 metre ilerledikten sonra bir apartmanın bahçe duvarında asılı kaldı. Kazada yaralanan kimse bulunmazken, otomobilin durumu nedeniyle maddi hasar oluştu. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, otomobilin geri hareketini ve duvara çarpmasını net bir şekilde gösteriyor. Olay yerine gelen yetkililer, durumu kontrol altına alarak gerekli önlemleri aldı. Park halindeki araçların güvenli bir şekilde bırakılması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.