Spor »

İstanbul'da Fenerbahçe, Gornik Zabrze ile Oynayacağı Maç İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda yarın Gornik Zabrze ile oynayacağı maç için antrenman yaptı. Takım, hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idmanla tamamladı.

Fenerbahçe, Gornik Zabrze ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçı öncesinde antrenmanlarını tamamladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenman, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı ve ardından koordinasyon ile çabukluk çalışmaları ile devam etti. Daha sonra, oyuncular 3 grup halinde 5’e 2 top kapma çalışması yaptı.

Hafif ağrıları bulunan futbolcu Yiğit Efe Demir, tedbir amaçlı bireysel çalışmalarına devam etti. Ek olarak, salon içerisinde bireysel kuvvet çalışmaları yapan Vedat Muriqi, daha sonra sahaya çıkarak takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise, Gornik Zabrze maçına yönelik taktik çalışmalarına odaklanıldı. Takımın bu çalışmaları, maç öncesinde stratejik bir avantaj sağlamayı hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.