Aydın Yenipazar'da Ferdi Tayfur Anısına 500 Kişilik Hayır Yemeği Düzenlendi.
Aydın Yenipazar ilçesinde, merhum sanatçı Ferdi Tayfur'un anısını yaşatmak amacıyla hayranları tarafından 500 kişilik pilav, tavuk ve ayran hayrı düzenlendi. Etkinlik, sanatçının sevgi dolu hatıralarını yaşatmak için gerçekleştirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yenipazar ilçesinin Hamzabali Mahallesi’nde yaşayan Gürhan Kabakçı, Hasan Kömür ve Hüsamettin Evci, Ferdi Tayfur'un vefatından sonra O’nun anısını yaşatmak amacıyla bir araya gelerek bu hayır yemeğini düzenledi. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden sanatçının eserleriyle büyüyen hayranları, etkinlikte 500 kişilik pilav, tavuk ve ayran ikramında bulundu. Hayranlar, Ferdi Tayfur'un sanat hayatındaki önemini vurgulayarak, onun anısını unutmadıklarını ifade ettiler.
Köylüler, Ferdi Tayfur’u kaybettikleri için duydukları üzüntüyü dile getirerek, bu tür etkinliklerin sanatçının hatırasını yaşatmaya devam edeceğini belirttiler. Etkinliğe katılan hayranlar, "Çocukluğumuzun en güzel anılarını yaşadığımız Arabeskin prensini kaybettiğimiz için üzgünüz. Bizler O’nu çok seviyorduk. O bizim için bir değerdi" sözleriyle duygularını aktardılar. Bu anlamlı organizasyon, Ferdi Tayfur’un müziğini ve filmlerini yaşatan bir topluluk oluşturdu.