Yaşam »

Kilis'te Gençlerle Bir Araya Gelen Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Etkinliklere Katıldı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Kilis’te gençlerle bir araya geldiği etkinlikler düzenledi. Ziyaret programı çerçevesinde Kilis Valiliği, AK Parti Kilis İl Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaret edildi. Etkinliklerde gençlerin talepleri dinlendi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Kilis’teki programına Kilis Valisi Ömer Kalaylı ile başlayarak, ilk olarak Valilik makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından, AK Parti Kilis İl Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Eminoğlu, bu kurumlar tarafından yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Programın ilerleyen saatlerinde, gençlerin katıldığı çeşitli etkinliklere katılan Eminoğlu, burada gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Gençlerin taleplerini dinleyen Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Kilis’teki gençlerin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik geri bildirimler aldı. Eminoğlu'na, ziyaret boyunca Kilis Valisi Ömer Kalaylı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ertunç'un eşlik ettiği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.