Asayiş »

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde İkinci Trafik Kazasında Yaralanan Olmadı

Elazığ'da, dün kıl payı kurtulan vatandaşın bulunduğu sokakta, bugün bir trafik kazası daha gerçekleşti. İki aracın çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi 86. Sokak'ında dün gerçekleşen trafik kazasında bir vatandaş, savrulan araçların arasında kalmaktan kıl payı kurtulmuştu. Bugün de aynı noktada iki aracın çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi. Olayın gerçekleştiği an, dünkü kazada olduğu gibi çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Şans eseri bu kazada yaralanan kimse olmazken, araçlarda belirgin hasar oluştu. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, gerekli incelemeleri yaparak çevredeki güvenliği sağladı. Kaza noktası, bölge sakinleri için tehlikeli bir alan haline gelirken, yetkililerin bu duruma müdahale etmeleri bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.