Ekonomi »

Malatya'da Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Derneği, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı Ziyaret Etti.

Malatya'da Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Derneği, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret ederek, savunma sanayi yatırımları hakkında görüşmelerde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Derneği (ULUSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Polat ile bir araya geldi. Ziyarette, Malatya'da gerçekleştirilecek olan savunma sanayi yatırımları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı. Yapılan açıklamalarda, bu yatırımın Malatya’nın sanayi altyapısına önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

ULUSDER Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Polat, ziyareti ve destekleri için Ramazan Özcan’a teşekkür etti. Polat, bir yıl önce kurulmuş olan derneğin, Malatya'da gerçekleştirdiği projeleri ve savunma sanayi şirketinin kurulmasıyla ilgili bilgileri paylaştı. "Malatya’da ASELSAN’dan sonra önemli bir yatırım ve üretim tesisi kurmayı hedefliyoruz. Bu yatırımla hem Malatya hem de ülkemiz için değerli bir katkı sağlamayı umuyoruz," şeklinde konuştu.

Ramazan Özcan ise, ULUSDER’in Malatya’daki ilk organizasyonunda 30 Afrika ülkesinin büyükelçi ve ataşelerinin katılımıyla sağlık turizmi ve bölge ihracatını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, yabancı yatırımcılar ile yerel sanayicilerin buluşturulması için yeni diplomasi adımlarının atıldığını vurguladı. Savunma sanayi şirketinin organize sanayi bölgesinde fabrika kurma noktasında yer tahsisi yapılmasının heyecan verici olduğunu ifade etti.

Özcan, "Bu önemli yatırım için kapı araladığınız için teşekkür ediyorum. Malatya'da savunma sanayi alanında ciddi bir yatırım yapılacağına inanıyorum. Biz de bu süreçte sizin yanınızda olacağız," dedi. Ayrıca, ASELSAN’ın Malatya’daki hamlesinin, uluslararası savunma sanayiinde önemli bir adım olduğunu vurguladı. "Malatya'da başarılı bir hikâye yazacaksınız. Biz de Malatya Ticaret Borsası olarak her zaman destek vermeye hazırız," sözleriyle desteklerini dile getirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.