Asayiş »

Bolu Gerede'de Kuyumculara Satış Yapmaya Çalışan 2 Şüpheli Tutuklandı

Bolu Gerede ilçesinde kuyumculara sahte altın satmaya çalışan iki kişi tutuklandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, 28 adet sahte altınla yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan kiralık bir araçla Gerede'ye gelen O.Ö. ve S.T., yanlarında taşıdıkları 1’er gramlık 28 sahte altını bozdurmak amacıyla çeşitli kuyumcuları ziyaret etti. Kuyumcuların, altınların sahte olduğunu fark etmesi üzerine durumu hemen yetkililere bildirdi. Bu ihbar üzerine Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin peşine düştü.

Yapılan incelemeler sonucu, şüphelilerin kiralık araçla ilçeden ayrılmayı planladığı tespit edildi. Polis ekipleri, aracı durdurarak içindeki şahısları gözaltına aldı. Araçta yapılan detaylı aramada, 28 adet 1 gramlık sahte altın ele geçirildi. O.Ö. ve S.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan iki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.