Asayiş »

Esenyurt'ta Düşen Genç, Çanakkale'nin Biga İlçesinde Defnedildi

Esenyurt ilçesinde 16. kattan düşerek hayatını kaybeden genç Emirhan Yıldız, Çanakkale'nin Biga ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 kişi, soruşturma kapsamında polis tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olay, 20 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00 civarında Esenyurt ilçesinin Koza Mahallesi'nde yer alan bir sitede gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 28 yaşındaki Emirhan Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte geldiği sitede henüz belirlenemeyen bir nedenle 16. kattan düştü. Olayın ardından 112 Acil Servis ekipleri hızla bölgeye ulaştı. Sağlık ekipleri, Emirhan Yıldız'ın düştüğü alanda yaptığı kontrolde genç adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay sonrası Yıldız’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İddialara göre, Emirhan Yıldız’ın o an evde bulunan arkadaşlarıyla bir tartışma yaşadığı ve bu kavganın ardından düştüğü öne sürüldü. Bu olayla ilgili olarak evde bulunan dört kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Olayın oluş biçimine dair detaylı bir soruşturma ise devam etmekte.

Hayatını kaybeden Emirhan Yıldız için Biga’nın Havdan köyünde bulunan Köy Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze, gözyaşları içinde Havdan Köyü Mezarlığına defnedildi. Ailesi ve arkadaşları, Yıldız’ın ani kaybı karşısında derin bir üzüntü yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.