Spor »

Osmaniye'deki Özel Sporcular, Konya'dan 4 Altın ve 3 Madalya ile Döndü

Osmaniye'den özel sporcular, Konya'da düzenlenen atletizm şampiyonasında 4 Türkiye şampiyonluğu ve 3 madalya elde ederek başarılı bir performans sergiledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

16-18 Temmuz 2026 tarihleri arasında Konya'da, SOBE Otizm Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Osmaniye'yi temsil eden sporcular büyük bir başarıya imza attı. Özgür Salih Köse, 200 ve 400 metre yarışlarında Türkiye şampiyonu unvanını kazanırken, Ahsen Tuana Kurt da 400 ve 800 metrede Türkiye şampiyonu oldu. Gökçe Ataşcı ise 200 metrede Türkiye ikinciliği ve 100 metrede Türkiye üçüncülüğü elde ederek şampiyonayı madalyalarla tamamladı.

Osmaniye’nin özel sporcuları, sergiledikleri üstün performansla hem ailelerine hem de şehre büyük bir mutluluk ve gurur yaşattı. Yarışmalarda elde edilen başarılar, özel sporcuların azim ve kararlılıkla çalıştıklarının bir göstergesi oldu. Osmaniyeli sporcuların elde ettikleri bu başarıların, diğer özel sporculara ilham vermesi ve daha fazla katılımın artmasına katkı sağlaması bekleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.