Bursa İnegöl'de Kolonya Şişesini Ateşe Veren 9 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı
Bursa İnegöl'de bir çocuk, kolonya dolu şişeyi ateşe vermesi sonucu ağır yaralandı. Olayda 9 yaşındaki İsmail Miraç B., alevlerin yüzüne ve vücuduna sıçramasıyla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi Sevgi Sokak'ta meydana gelen olayda, 9 yaşındaki İsmail Miraç B.'nin arkadaşlarıyla oynarken bulduğu kolonya dolu şişeyi çakmakla ateşe verdiği iddia edildi. Aniden parlayan kolonya, çocuğun yüzüne ve vücuduna sıçrayarak ciddi yanıklara neden oldu.
Yaralanan çocuk, acılar içinde ailesi tarafından evinin yakınındaki 112 Acil Sağlık noktasına ulaştırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenede, vücudunun çeşitli bölgelerinde ikinci derece yanıklar tespit edilen çocuğun, yanık ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Olayla ilgili olarak İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Çocukların güvenliği açısından, bu tür olayların önlenmesi amacıyla aileler ve eğitimciler tarafından daha fazla dikkat edilmesi gerektiği vurgulanıyor.