Asayiş »

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde Fırtına Nedeniyle Çatı Sokağa Düştü, Şans Eseri Yaralı Yok.

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde meydana gelen fırtına, bir binanın çatısını sokağa düşürdü. Olay anında sokağa çıkan çocuklar ve bir yaya, çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Mahalle sakinleri, yaşananları anlatırken Hakan Karaaslan, kızının bu olaydan şansla kurtulduğunu belirtti.

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına, bir binanın çatısının uçmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre, uçan çatı sokağa doğru düşerken, o sırada sokakta oyun oynayan çocuklar ve yoldan geçen bir kişi, çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bu anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Mahalle sakinleri, o anlarda yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

Kızının son anda facianın eşiğinden döndüğünü belirten Hakan Karaaslan, "Dün kızım işten çıkarken olay yaşandı. Kendisi bir okulda öğretmenlik yapıyor. Buradan geçiyordu. Ben iki arka sokakta oturuyorum ve bu olayla karşılaştı. Şu an şoktayız. Gerçekten Allah çocuğumuzu bize bağışladı. Kızımın çok şükür bir şeyi yok. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın," dedi.

Olay anında mahallede bulunan Hakan Karataş ise, "Olayın olduğu esnada karşı kaldırımda oturuyordum. Bir anda her yer karıştı. Buradan bir kadın geçiyordu. Bir anda çatı aşağıya düştü. Çatı düştüğünde herkes bir yere kaçıştı. Karşı binanın çöktüğünü sandım. Meğersem ki karşı binanın çatısı uçmuş. Herhangi bir yaralanma olmadı," ifadelerini kullandı.

Bir diğer mahalle sakini Emrah Tırmik, "Lodos nedeniyle binanın çatısı uçtu. Uçan çatı, binanın camına çarparak patlattı. Çatı sokağın ortasına düştü ve elektrik telleri parçalandı. İki araç hasar gördü. Çocuklar vardı, ama can kaybı ve yaralı yok. Bir kadın kıl payı kurtuldu. Felaket gibi bir şey oldu," şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.