Mersin Otobanında Kaza: Domates Yüklü Kamyon Devrildi
Mersin Otoyolu (O-51) Adana istikameti Müftü Deresi Köprüsü (viyadüğü) yakınlarında meydana gelen trafik kazasında domates yüklü bir kamyon devrildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre kaza, otobanın Adana yönünde Müftü Deresi mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen domates yüklü kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın etkisiyle kamyonun kasasında bulunan tonlarca domates yola saçılarak otoyolu kapladı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Yola saçılan tonlarca domates ve devrilen kamyon nedeniyle otobanın Adana istikametinde ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlandı. Karayolları ekiplerinin yoldaki temizleme ve kamyonu kaldırma çalışmaları sürerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.