Adana Sarıçam'da Kayıp Oğuzhan Kocamanoğlu, Ormanlık Alanda Ölü Olarak Bulundu.
Adana'nın Sarıçam ilçesinde kaybolan Oğuzhan Kocamanoğlu, ormanlık alanda ölü bulundu. Gençle ilgili ölüm nedeni, yapılacak otopsi ile belirlenecek.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'ndeki ormanlık alanda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki Oğuzhan Kocamanoğlu, bir süre önce evden ayrıldı ve geri dönmedi. Ailesi, gencin kaybolduğunu düşünerek polise başvuruda bulundu.
Ormanlık alanda hareketsiz yatan birine rastlayan vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine iletti. İhbar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin Oğuzhan Kocamanoğlu olduğunu tespit etti.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Kocamanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Genç adamın cesedi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kocamanoğlu'nun ölüm sebebinin, yapılacak otopsi ile netlik kazanacağı öğrenildi.