Siyaset »

Denizli Beyağaç'ta Vali Köşger, Çarşı Camii ve TOKİ İnşaatını Ziyaret Etti.

Denizli Beyağaç'ta Vali Yavuz Selim Köşger, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve orman şehitleri için düzenlenen Mevlid programına katıldı.

Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, Beyağaç ilçesini ziyaret ederek bir dizi program gerçekleştirdi. İlk olarak, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’ü makamında ziyaret eden Vali Köşger, burada ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Beyağaç’ın ihtiyaçları ve geleceği üzerine istişareler yapıldı.

Ardından, Vali Köşger ve beraberindeki heyet, yapımı süren TOKİ Konutları inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Köşger, projenin ilerleyişini değerlendirirken, bölgenin konut ihtiyacına dair de görüş alışverişinde bulundu.

Program kapsamında, geçtiğimiz yıl şehit olan orman işçileri Hilmi Şahin ve Sercan Ütni’nin şehadetlerinin birinci yıl dönümü dolayısıyla Eskere Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mevlid programına katılan Vali Köşger ve protokol üyeleri, aziz şehitleri dualarla andı. Bu anlamlı etkinlikte, şehitlerin ruhu için dualar edildi ve katılımcılar arasında duygusal anlar yaşandı.

Ziyaretin devamında, yapımı tamamlanan Beyağaç Çarşı Camii ile yeni Beyağaç Hükümet Konağı’nın inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Vali Köşger, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Bu projelerin ilçeye katacağı değerler üzerinde de duruldu.

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger’in ilçeye gösterdiği ilgi ve destekten memnuniyet duyuyoruz. Belediyemizde ilçemizle ilgili istişarelerde bulunduk. TOKİ Konutları inşaatını inceledik ve orman şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid programında yer alarak, aziz şehitlerimizi rahmetle andık. Ayrıca, Beyağaç Çarşı Camii ile yeni Hükümet Konağı’nın yapılacağı alanda yapılan çalışmaları değerlendirdik. İlçemize gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.