Aydın'da ADÜ Hastanesi'nde Otopark Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi'nde otopark sıkışıklığını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar sürüyor. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, yürütülen çalışmaları yerinde gözlemleyerek detaylar hakkında bilgi aldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi'nde otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, hastane yerleşkesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) alanındaki projeleri inceledi. İncelemelerine ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hilal Bektaş Uysal, Genel Sekreter Yardımcısı V. Mesud Türkyılmaz ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ferhat Şirinyıldız da katıldı. Yapılan çalışmaların hasta ve hasta yakınlarının hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak, trafik akışını düzenlemek ve otopark kapasitesini artırmak gibi hedefleri olduğunu ifade etti.
Rektör Kent, hastane hizmetlerinin daha ulaşılabilir hale gelmesi için fiziki altyapının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Planlanan düzenlemelerle birlikte, hastane alanında daha düzenli, güvenli ve etkin bir hizmet ortamı sağlanmasının amaçlandığını belirten Kent, sürecin belirlenen takvime uygun şekilde ilerlediğini söyledi. Bu kapsamda yapılan çalışmalar, hem hastaların hem de sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için önem taşıyor.