Bolu'da Uçuruma Yuvarlanan Cipte Hayatını Kaybeden İki Genç Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Bolu'da meydana gelen kazada, uçuruma yuvarlanan cipte bulunan Emre Yaman ve sevgilisi Ceyda Öztürk hayatlarını kaybetti. Kazanın ardından yapılan cenaze törenleriyle gençler son yolculuklarına uğurlandı.
Bolu ilinin Çaygökpınar köyü yolunda, 15 metrelik bir uçuruma düşen cipteki kaza, birçok kişiyi derinden etkiledi. Edinilen bilgilere göre, Emre Yaman (20) ve sevgilisi Ceyda Öztürk (20), ava gitmek üzere yola çıkan cipin sürücüsü Enes Yaman’ın (25) kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kaza neticesinde Emre ve Ceyda olay yerinde hayatlarını kaybederken, sürücü Enes Yaman yaralanarak sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Genç çiftin cenazeleri, hastane morguna götürüldükten sonra ailelerine teslim edildi. Aileleri ve yakınları, gözyaşları içinde iki genç için ayrı ayrı cenaze törenleri düzenledi. Emre Yaman’ın cenaze töreni Ovadüzü Camisi’nde, Cuma namazının ardından yapılan cenaze namazıyla başladı ve ardından Ovadüzü Mahalle Mezarlığı’na defnedildi. Ceyda Öztürk’ün cenazesi ise Yeşil Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.