Asayiş »

Ankara Mamak'ta Apartman Çatısında Çıkan Yangında Can Kaybı Yok

Ankara Mamak'ta bir apartmanın çatısında çıkan yangın, kısa süreli paniğe yol açtı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Türközü Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yangın meydana geldi. Olayın fark edilmesiyle birlikte, çevredeki vatandaşlar durumu derhal yetkililere bildirdi. Bu ihbar üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin yayılmasını önledi ve yangını kontrol altına aldı.

Yangın anı, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yangının çıktığı sırada çevredeki vatandaşların panik yaşadığı gözlemlendi. Neyse ki, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ancak yangının etkisiyle apartmanda hasar oluştu.

Olayın ardından, yangının sebebini araştırmak üzere ilgili birimler tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Yangının nedeninin belirlenmesi için gerekli çalışmalar devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.