Asayiş »

Eyüpsultan'da Yolsuzluk Soruşturması Kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut Tutuklandı.

Eyüpsultan'da gerçekleştirilen yolsuzluk soruşturması sonucunda, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut tutuklandı. Soruşturma, Çankaya Belediyesi'ne yönelik olup, toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen yolsuzluk soruşturması, Çankaya Belediyesi'nde yaşanan usulsüzlükler üzerine odaklanmıştır. Bu kapsamda, suç örgütü kurma, suç örgütüne üye olma, rüşvet alma, rüşvet verme ve ihaleye fesat karıştırma suçlarından 25 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Aynı soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan ve aralarında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut’un da bulunduğu 3 şüpheli, mevcutlu olarak başsavcılığa sevk edilmiştir. Şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklama talebiyle gönderilmiştir. Hakimlik, Hasan Karabulut'un da aralarında bulunduğu 2 kişi hakkında tutuklama kararı verirken, diğer bir şüpheli için adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar vermiştir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.