Adana Seyhan'da meydana gelen silahlı saldırıda 24 yaşındaki kadın hastanede yaşamını yitirdi.
Adana Seyhan'da gerçekleşen silahlı saldırıda 24 yaşındaki Reyhan Acar, ağır yaralandı. Olayın ardından hızla hastaneye kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13362 Sokak’ta gerçekleşti. İddiaya göre, Reyhan Acar, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın tabancayla açtığı ateş sonucu, genç kadın vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı ve kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayın ardından saldırgan hızla kaçarken, çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, Reyhan Acar’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen Acar, hastanede hayatını kaybetti. Reyhan Acar’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili tanıkların ifadelerine başvurulurken, güvenlik kameraları inceleniyor. Adana'da yaşanan bu üzücü olay, toplumda endişe yaratırken, yetkililerin acil önlemler alması gerektiği vurgulanıyor.