Güncel »

İstanbul Eyüpsultan'da Gerçekleşen Otobüs Kazasında 30 Kişi Yaralandı

İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen otobüs kazasında 30 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumu ise kritik seviyede. İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Güner, yaralıların hastanelere sevk edildiğini duyurdu.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Eyüpsultan'da meydana gelen şehirlerarası yolcu otobüsü kazasında yaralanan 30 vatandaşın, olay yerindeki ilk müdahale sonrasında ambulanslarla hastanelere götürüldüğünü belirtti. Yaralıların tedavi süreçlerinin hastanelerde titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Güner, 2 yaralının genel durumunun ciddiyetini koruduğunu vurguladı.

Güner, olaydan sonra sağlık ekiplerinin bölgeye hızla intikal ettiğini ve tüm imkanlarla yaralılara destek sağlandığını söyledi. "Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadeleriyle sürecin yakından takip edildiğini dile getirdi. Olayın meydana geldiği anda, sağlık ekipleri çevre güvenliğini alarak yaralılara müdahale etmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladılar.

Kaza sonrası, Eyüpsultan'da sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması için gerekli tüm önlemler alındı ve hastaneler, yaralıların tedavisi için hazırlıklarını tamamladı. Yaralıların ailelerine de bilgi verildiği ve destek sağlandığı öğrenildi. Olayın detayları ve kazanın nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.