Siyaset »

Kuluncak'ta Başkan Erhan Cengiz, Bakan Kurum'a Projeler İçin Teşekkür Etti

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı etkinlikte ilçenin projelerini paylaştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kuluncak ilçesinde gerçekleştirilen Konut Belirleme Kura Çekimi Programı ve Atık Su Arıtma Tesisi Açılış Töreni'nde, Başkan Erhan Cengiz, Bakan Murat Kurum ile bir araya geldi. Bu programda, ilçenin gelişimine yönelik önemli projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Cengiz, Kuluncak halkının taleplerini Bakan Kurum’a ileterek, ilçenin ihtiyaçları konusunda bilgilendirme yaptı.

Başkan Cengiz, Bakan Kurum'un Kuluncak’a gösterdiği ilgi ve destekten dolayı minnettarlığını ifade etti. Ayrıca, yürütülen yatırımların ilçenin kalkınması açısından büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, bu projelerin gerçekleştirilmesiyle birlikte Kuluncak’ın daha da gelişeceğini vurguladı. Bakan Kurum'un katılımı, bölge halkı için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.