Kahramanmaraş Bertiz'de Bukalemun Yolu Geçerken Sürücü Bekledi
Kahramanmaraş Bertiz bölgesinde bir sürücünün yolun karşısına geçmeye çalışan bukalemunu görerek durması, gülümseten anlara neden oldu. Bukalemun bir ileri bir geri hareket ederken, sürücü hayvana zarar vermemek için bekledi ve sonunda bukalemun hızlanarak karşıya geçti.
Kahramanmaraş’ın Bertiz bölgesinde, Kabasakal mevkisinde meydana gelen olayda, sürücü Mehmet Dökme, otomobiliyle seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan bir bukalemunu fark etti. Hayvana zarar vermemek amacıyla aracını durduran Dökme, bukalemunun güvenli bir şekilde karşıya geçmesini beklemeye başladı. Ancak bukalemun, yavaş hareketleriyle dikkat çekerek bir ileri bir geri gidip gelmeye başladı. Bu durum, çevredeki insanlarda gülümsemelere yol açtı.
Dökme, bukalemun yavaş hareket ederken, “Hadi geç, çabuk ol” diyerek hayvana seslendi. Bu seslenişin ardından bukalemun hızlanarak yolun karşısına geçti ve bu an, gülümseten görüntülere sahne oldu. Olay, sosyal medyada da ilgiyle karşılandı ve birçok kişi bu doğal anı paylaşarak eğlenceli yorumlar yaptı.