Yaşam »

Bilecik Merkez'de Düşen Yağmur Oluğu Sayesinde Kimse Yaralanmadı

Bilecik Merkez'de 4 katlı bir binanın çatısından düşen yağmur oluğu, aşağıda kimsenin olmaması sayesinde herhangi bir yaralanmaya sebep olmadı.

Olay, Bilecik’in yoğun trafiğe sahip olan Tayfikbey Caddesi üzerinde gerçekleşti. 4 katlı apartmanın çatısında biriken yağmur ve pislikler, yaklaşık 6 metre uzunluğundaki yağmur oluğunun ağırlığını artırdı. Oluğun dayanamayarak çatının kenarından düşmesi sonucunda, kaldırımda kimsenin bulunmaması büyük bir kazanın önüne geçti. Düşen parçalar çevredeki esnaf tarafından toplanarak çöpe atıldı. Olayın ardından herhangi bir yaralı ya da ölü olmaması, hem esnafı hem de çevredeki vatandaşları rahatlatan bir durum oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.