Karabük'te Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Hastaneye Başvuran Kişi, Tetkik Sonuçlarını Beklemeden Ayrıldı ve Hayatını Kaybetti.
Karabük'te kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişi, tetkik sonuçlarını beklemeden hastaneden ayrıldıktan sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Mehmet A. kalp rahatsızlığı nedeniyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Tetkikler sırasında kan örneği veren Mehmet A., doktor değerlendirmesi ve sonuçlarını beklemeden hastaneden ayrılmayı tercih etti.
Hastane kapısından yaklaşık 20 metre uzaklaştığı sırada fenalaşarak yere düşen Mehmet A., başını kaldırıma çarptı. Durumu fark eden hastane personeli, hemen olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptı.
Mehmet A., daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve burada yaklaşık 40 dakika kalp masajı yapıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Önceden anjiyo geçirdiği ve kalbine stent takıldığı öğrenilen Mehmet A., kalp kontrolü amacıyla hastaneye başvurmuştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.