Balıkesir Erdek'te Boğulma Tehlikesi Geçiren Salih D. Kurtarıldı
Balıkesir Erdek ilçesindeki Tatlısu Mahallesi'nde denizde boğulma tehlikesi yaşayan Salih D., çevredeki vatandaşlar ve cankurtaran ekiplerinin çabalarıyla kurtarıldı. Olayın ardından sağlık ekiplerine teslim edildi.
Balıkesir’in Erdek ilçesine bağlı Tatlısu Mahallesi Büyük Bakraç mevkiinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, denizde boğulma tehlikesi geçiren Salih D., çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre, denizde bir süre çırpınarak yardım isteyen Salih D.'yi gören vatandaşlar hemen harekete geçti. Çevredeki vatandaşların çabalarıyla sudan çıkarılan kişi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekiplerine teslim edildi.
Olay yerine yönlendirilen 112 Acil Sağlık ekipleri gelene kadar cankurtaranlar, kıyıda ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Salih D., daha sonra ambulansla sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü.
Denizde uzun bir süre kaldığı belirtilen kişinin sağlık durumuna dair resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.