Spor »

Corendon Alanyaspor, Erzurum'da 2026-2027 Sezonu Hazırlıklarına Başladı

Corendon Alanyaspor, 2026-2027 sezonu hazırlıkları çerçevesinde Erzurum’da kamp çalışmalarına başladı.

Corendon Alanyaspor, sabah saatlerinde Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ilk antrenmanını gerçekleştirerek kamp dönemine giriş yaptı. Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Isınmanın ardından futbolcular, top kapma ve dar alanda oyun çalışmalarını sürdürdü.

Alanyaspor'un kamp programı kapsamında, bugün akşam saatlerinde ikinci antrenman düzenlenecek. Takım, burada fiziksel ve teknik olarak yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.