Asayiş »

Rize Pazar ilçesinde meydana gelen iş makinesi kazasında operatör yaralandı.

Rize Pazar'da yol çalışması sırasında kontrolden çıkan iş makinesi, 250 metrelik uçuruma yuvarlandı ve operatör yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kaza, Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Yücehisar köyü Ürünlü Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bölgede yol çalışması yapan Muhammed Arif Çepnioğlu idaresindeki iş makinesi, aniden kontrolden çıkarak yolun alt kısımlarındaki 250 metrelik uçuruma düştü. İş makinesinin takla atması esnasında araçtan dışarı fırlayan sürücü Çepnioğlu yaralandı. Olay sonrası bulunduğu yerden çıkamayan Çepnioğlu için acil sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, yaralı operatörü sedyeye alarak yola kadar taşıdılar ve sağlık ekiplerine teslim ettiler. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çepnioğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatılmıştır.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.