Yaşam »

Erzurum'da Hayatını Kaybeden Kıbrıs Gazisi Fuat Akgül Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Erzurum’da vefat eden Kıbrıs Gazisi Fuat Akgül, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine birçok kişi katılırken, Akgül’ün naaşı askeri törenle defnedildi.

73 yaşında hayatını kaybeden Fuat Akgül, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle vefat etti. Cenaze namazı, Narmanlı Camii’nde öğle namazını takiben kılındı. Namazın ardından, askeri manganın eşliğiyle Akgül’ün naaşı, dualar ve gözyaşları arasında Yeni Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenaze törenine Erzurum Valisi Aydın Baruş, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Vekili Albay Zafer Fidan, Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci, polis ve askeri erkan, Akgül’ün ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gözyaşları arasında gerçekleştirilen cenaze töreni, Akgül’ün hayatına dair anıların paylaşıldığı bir veda oldu. Yakınları, Akgül’ün cesareti ve vatanseverliği için teşekkürlerini dile getirerek, onun anısını yaşatacaklarını ifade ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.