Spor »

İstanbul Beşiktaş, Midtjylland ile Oynayacağı Maç İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Danimarka’nın Midtjylland takımı ile oynayacağı rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Beşiktaş, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Antrenman, ısınma koşularıyla başlayarak, 5’e 2 top kapma ve dar alanda yapılan çift kale maç ile devam etti. Ardından, taktik çalışmalarıyla sonlandırıldı.

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 10.30’da, ilk 15 dakikası basına açık olacak bir antrenman ile çalışmalarına devam edecek. Beşiktaş, Midtjylland ile deplasmanda oynayacağı maç için saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Danimarka’ya hareket edecek.

Teknik Direktör Vincenzo Italiano, maç öncesi saat 20.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Takım, bu önemli karşılaşmaya odaklanmış durumda ve hazırlıklarına titizlikle devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.