Olay, Mersin Akdeniz Huzurkent Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde gece saatlerinde gerçekleşti. Soğuk hava nedeniyle trafikteki motosiklet sürücüleri zor anlar yaşarken, kırmızı ışıkta duraklayan bir sürücü, bekleme süresini değerlendirmek için öndeki motosikletin egzozuna ellerini yaklaştırdı. Yeşil ışığın yanmasıyla sürücüler yola devam etti.
O anlar, arkasındaki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, sürücünün egzozdan ısınmaya çalıştığı anlar net bir şekilde görünmekte.
Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.