Güncel »

Mersin Flamingo 8 Tatil Sitesinde 52 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı İle 30 Ağustos Zafer Yürüyüşü

Mersin Erdemli'de bulunan Flamingo 8 Tatil sitesi sakinleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, metrelerce uzunluğundaki Türk Bayrağı ile Zafer Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Tatil sitesi sakinleri tarafından organize edilen, geleneksel Zafer Yürüyüşü 18.00 saatlerinde gerçekleşti.
Bölgenin en bilinen tatil sitelerinden birisi olan 9 Bin kişi kapasiteli, Mersin'in Erdemli ilçesindeki Flamingo 8 tatil sitesi sakinleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 52 metre uzunluktaki Türk Bayrağını taşıyarak, yüzlerce kişinin katılımı ile Zafer Yürüyüşü Mehter ekibinin çaldığı "Zafer" marşları ile gerçekleştirildi.
Her yıl çeşitli etkinliklerle, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan site sakinleri, pencere ve balkonlarını da Türk bayrakları ile donattı.
Ayrıca, Geleneksel hale getirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının bu yıl ki etkinlikleri kapsamında, animatör ve gösteri gruplarının sahne şovlarının ardından, saat 20.30’da Pop Star Mehtap konser verecek.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.