Güncel »

Yenişehir Belediyesinin Logosu Değişecek! Başkan Özyiğit, Logonun Değişimine Dair Bilgi Verdi

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah ÖZYİĞİT Emirler Kent Ormanındaki canlı yayın programı ile Kanal 33 sunucusu Hülya Güzel'in sorularını yanıtlıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kanal 33'te canlı yayınlanan Hülya Güzel'in sunduğu programda birçok konuda açıklama yaptı.
Emirler Kent Ormanında gerçekleşen canlı yayın programında çeşitli konularda soruları yanıtlayan Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesinin de logosunun değişimine dair bilgiler verip "Triskeles" e dair işaretleri de içeren bir çalışmayı, kamuyouna sunabiliriz şeklinde konuştu.
Eğriçam'daki Kentsel Dönüşüme dair ise, "Vatandaş evimde tadilat yapayım mı diye soruyor. Dönüştürmek kenti yukarı taşımak, kenti kendi halinde bırakırsanız aşağı doğru gider. Eğriçam'daki vatandaşlarımız yıllardır burada bekliyor, kaynakları sağlayarak dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bu anlamda da çalışmalar sürüyor." dedi.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.