Güncel »

Cihangir Kennedy Olarak Bilinen Mersinli Cihangir Göktaş Kimliğine Kavuştu

Bundan 4 yıl önce bir yerel TV kanalının sokak röportajında söyledikleri ile gündem olup internet fenomeni haline gelmişti Mersinli Cihangir. O röportajdan sonra ise sevenleri ona Cihangir Kennedy adını da verdiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İçişleri Bakanlığının devreye girmesiyle yeni kimliğine kavuşan Cihangir Göktaş, Nam-ı değer Cihangir Komutanın hayatına dair birçok bilinmeyeni Show Haber ekibi ekrana taşıyarak hüzünlü hikayesini paylaştı.
Romanlara konu olacak hikayesi ile Jf Kennedy Cihangir Reis’in kısa yaşam öyküsü..
Göktaş'ın, 1972 yılında İzmir'de doğduğu, aslen Elazığlı olduğu öğrenildi. Cihangir Göktaş, yıllar sonra düzenlenen kimliğine kavuştu.
Cihangir Reis - Mersinli esnafın yardımıyla hayatını sürdüren ve sosyal medyada paylaşılan videolarla ünlenen 'Kenedy Dayı' olarak bilinen Mersinli Cihangir, rahatsızlandığında kimliği olmadığı için hastanelerde tedavi olmakta zorluk yaşıyordu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.