Güncel »

Erdemli Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'i Dualarla Yolcu Etti

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel, Erdemli Ulu Camiinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

İl Müftüsü Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Tüzel'in naaşı, Alibeyli Mezarlığı'na defnedildi. Şehidin Cenazesine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, askeri ve mülki erkan katıldı.
Alibeyli Mahallesindeki defin programında İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ve İlçe Müftümüz Dr. Hayri Erenay katıldı ve dua ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.