Güncel »

Mersin'de Otoyol Jandarması, 3 Bin 754 Sürücüye Ceza Kesti. Video Haber

Mersin'de gerçekleştirilen otoyol denetimlerinde jandarma, hız ve diğer trafik ihlalleri nedeniyle 3 bin 754 sürücüye ceza uyguladı. Görüntülerde kaydedilen anlar, denetimlerin ciddiyetini ortaya koyuyor.

Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Jandarması, vatandaşların güvenli seyahat etmeleri için otoyollarda denetimlerine aralıksız devam ediyor. Son 1 ayda 3 bin 780 devriye faaliyeti ve 111 radar uygulaması gerçekleştirildi. Ayrıca, 48 saat boyunca dron destekli havadan trafik denetimi yapıldı.

Bu denetimler sonucunda, bin 7 sürücü hız ihlali, 657 sürücü şerit ihlali ve 12 sürücü alkollü araç kullanma gibi maddelerle birlikte toplamda 3 bin 754 sürücüye adli ve idari işlem uygulandı. Otoyol jandarması ekipleri, güvenli seyahati sağlamak için denetimlerinin devam edeceğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.