Mesleğe adım attığı günden bu yana, kaliteli ve antika saatlerin tamiratını gerçekleştiren usta, "Artık bu alanda çalışanların sayısı oldukça azaldı. Antika saatlerin tamiri için en az iki yıl eğitim almak gerekiyor. Böylece kalfa olabiliyorsunuz. Ancak gerçek bir ustalık için daha fazla deneyim şart." dedi.
Usta, mesleğin zorluğunu ve her saatin kendine özgü olduğunu belirterek, "Saatler yapı olarak benzer olsa da, çalışma sistemleri farklılık gösteriyor. Bu nedenle tamir işlemi oldukça karmaşık bir hale geliyor." şeklinde konuştu.
40 yıllık deneyimiyle zamana ince ayar vererek, saat tutkunlarının beklentilerini karşılamaya çalışan usta, "Bunu başarabildiysek, ne mutlu bize." diyerek sözlerini tamamladı.