2. Organize Sanayi Bölgesi D-400 Bağlantı Yolu Genişletildi, Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin Tarsus 2. Organize Sanayi Bölgesi-D-400 bağlantı yolunda başlattığı yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

10 Mayıs 2020 Pazar, 08:58
G: 11.05.2020 - 00:40
2. Organize Sanayi Bölgesi D-400 Bağlantı Yolu Genişletildi, Sıcak Asfalt Çalışması Yapıldı
-

Yolun genişliğinin yetersiz kalması, ihtiyaca cevap verememesi ve virajların trafik sürüş konforuna uygun olmaması nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve bir kez de can kayıplı olmak üzere muhtelif kazalar yaşanan yolda, trafik yükünün de ciddi bir şekilde arttığı belirlendi.
Daha fazla can ve mal kaybı yaşanmaması için ivedilikle harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 1700 metre uzunluğundaki yolda yapılan zemin iyileştirme çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin Tarsus 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin D-400 bağlantı yolunda başladığı yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 1700 metre uzunluğundaki yolda yaptıkları zemin iyileştirme çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yoğun trafik akışının olduğu yolun tamamlanması için çalışmalar aralıksız olarak sürdürüldü.
Trafik güvenliğini sağlamak için hummalı bir çalışma başlatıldı
2. Organize Sanayi Bölgesi’ni D-400 karayoluna bağlayan yolun genişliğinin yetersiz kalması, ihtiyaca cevap verememesi ve virajların trafik sürüş konforuna uygun olmaması nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve bir kez de can kayıplı olmak üzere muhtelif kazalar yaşanan yolda, trafik yükünün de ciddi bir şekilde arttığı belirlendi. Büyükşehir ekipleri, daha fazla can ve mal kaybı yaşanmaması için ivedilikle harekete geçerek, bölgede hummalı bir çalışma başlattı.
Öncelikle asfalta hazırlık çalışması yapan ekipler, önemli deformasyonların meydana geldiği yolu, sıcak asfalt çalışmaları öncesinde freze makinesi ile kazıyarak, zemin hazırlıklarına başladı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni D-400 karayoluna bağlayan bağlantı yolunun arazi yapısından kaynaklanan eğim ve virajlara müdahale edilerek, yol emniyeti artırıldı. Ağır vasıta araçların sık sık kazaya sebep olduğu bölgede yol genişletildi ve eğim azaltıldı. Çok sayıda iş makinesi ve geniş bir ekiple sürdürülen çalışmalarda yolun zemini dolgu ile güçlendirildi.
Sıcak asfalt çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı
Ekipler, 1700 metre uzunluğundaki yolda yaptıkları zemin iyileştirme çalışmaları sonrası sıcak asfalt serme işlemine başlayarak, asfaltlama çalışmalarını hızla tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti