Elazığ'da Genç Memur-Sen Üyeleri Kitap Okuma Eylemi Düzenledi

Elazığ'da, Genç Memur-Sen'in düzenlediği kitap okuma eyleminde katılımcılara kitap dağıtıldı ve teröre karşı farkındalık oluşturuldu.

Elazığ'da Genç Memur-Sen Üyeleri Kitap Okuma Eylemi Düzenledi
Elazığ'da, Genç Memur-Sen'in düzenlediği kitap okuma eyleminde katılımcılara kitap dağıtıldı ve teröre karşı farkındalık oluşturuldu.
Google News'te Abone Ol

Genç Memur-Sen'in Elazığ İl Başkanlığı, "Sesini değil, fikrini yükselt" sloganıyla bir kitap okuma eylemi gerçekleştirdi. Eyleme, Genç Memur-Sen Elazığ Şubesi yönetimi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğretmenevi önünde yapılan etkinlikte, katılımcılara farklı türlerde kitaplar dağıtıldı. Genç Memur-Sen Elazığ il temsilcisi Saim Çolak, eylemin amacını ve toplumsal duyarlılığı artırma hedefini vurguladı. Çolak, "Bugün burada, bilim ve irfanın önemini hatırlatmak için toplandık. Üniversitelerimizin ilim yuvaları olduğunu, farklılıklarımızın zenginlik olduğunu ifade etmek istiyoruz. Şiddet ve terör karşısında gençliğimizi bilime yönlendirmek için kitap okumayı teşvik ediyoruz" dedi. Çolak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit edenleri kınayarak, sağduyu çağrısında bulundu. Etkinliğin ardından katılımcılar, öğretmenevi önünde oturarak kitap okudu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin