MHP'nin En Genç Kadın Milletvekili Aday Adayı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) en genç kadın milletvekili aday adayı Şeyma Elmas Songür, düzenlenen basın toplantısıyla Zonguldak’tan aday adayı olduğunu açıkladı.

05 Nisan 2015 Pazar, 09:20
MHP'nin En Genç Kadın Milletvekili Aday Adayı
-

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) en genç kadın milletvekili aday adayı Şeyma Elmas Songür, düzenlenen basın toplantısıyla Zonguldak’tan aday adayı olduğunu açıkladı.
MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücünün, kudretinin ve korumasının en genç kadın aday adayı Şeyman Elmas Songür’ün her zaman arkasında olduğunu ifade etti. Ayan yaptığı açıklamada, “Bugün yanımızda bulunan genç hanımefendi kardeşimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne katkı sağlamak için, Zonguldak’ın makus kaderine dur diyebilmek için, yaşanan sıkıntıları bertaraf edebilmek için ’ben de bu yolda varım’ diyerek aramıza katılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi hedef olarak koyduğu en az iki milletvekili neden üç olmasın sloganıyla çıkmış olduğu, bu yolda emin adımlarla devam etmektedir. Sizler de takdir edersiniz ki Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak’ın ve Türkiye siyasetinin kaderini belirleme sürecine girmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazanması demek Türkiye’nin kazanması demektir. Bugün aramızda bulunan genç arkadaşımız Şeyma Elmas Songür hanımefendi Zonguldak’a hizmet edebilmek için, kadınların öncüsü, sözcüsü olabilmek için, Milliyetçi Hareket Partisi’ne katkı sağlayabilmek bu cesareti göstermiştir. Bu kırılgan süreçte aramıza katılan tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Genç arkadaşımızın çıkmış olduğu bu yolda Allah yardımcısı olsun. Bu saat itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücü, kudreti ve korumasının yanında olduğunu bilmesini istiyorum” dedi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan’ın açıklamalarını ardından konuşan en genç aday adayı Şeyma Elmas Songür, “Şu anda Zonguldak’ın en büyük sorunu sürekli göç veriyor olması. Artık bu duruma bir dur dememiz gerekiyor. 1990 yılında yaşadığımız grizu faciasından sonra göç vermeye başladık. 1990 öncesi parlak dönemlerine geri dönmemiz gerekiyor. Ben bunun için var gücümle çalışacağım. Ayrıca kadın haklarının günümüzde yok sayıldığı aşikârdır. Kadına şiddetin, tecavüzlerin, kadın cinayetlerinin arttığını görüyoruz. Ben bunun için kendimi tüm kadınlara karşı sorumlu hissediyorum. Ayrıca Özgecan kardeşimizi ve adını bile duymadığımız birçok katledilen kadınımızı rahmetle anıyorum. Türkiye’nin bölünmemesi için, var olan bütünlüğünü sürdürebilmesi için, Zonguldak için, gençlik için, kadın için, Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”