Adana'nın Ceyhan ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıldönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Ceyhan Sentetik Çim Stadyumu'nda gerçekleştirilen kutlama, emniyet müdürlüğü tarafından tertip edilen futbol turnuvasının final maçıyla başladı. Finalde, Bölge Trafik ve Müdüriyet Bürolar arasında oynanan karşılaşmayı Müdüriyet Bürolar 4-1'lik skorla kazanarak şampiyon oldu.
Şampiyonluk kupasını Kaymakam Mustafa Ünlüsoy'dan alan Müdüriyet Büro Amirliği, turnuvada 3. olan Şehit Reşat Coşkun Polis Karakolu'na Askerlik Şube Başkanı Ayhan Evli ve 2. olan Bölge Trafik'e ise Ağır Ceza Hakimi ve Adalet Komisyon Başkanı Nurullah Bodur kupalarını takdim etti.
Kupa töreninin ardından Kaymakam Ünlüsoy, emniyet teşkilatının önemine değinerek, "Emniyet, ülkemizde huzurun ve güvenliğin sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu etkinlikte vatandaşlarımızla bir arada olmayı arzuladık, ilgi gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.
Törenin ardından, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız'ın doğum günü dolayısıyla sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan polis aileleri ve vatandaşlar, döner, pasta ve dondurma ikramlarından yararlandı. Ayrıca çocuklar için halat çekme ve çuval yarışı gibi eğlenceli aktiviteler düzenlendi ve çeşitli hediyeler verildi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA