Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız, Yunusemre İlçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Balkız, bu süreçte hizmet için emin adımlarla ilerlemekte ve hem esnafı hem de vatandaşları dikkate alıyor.
Açılış Töreni
Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Muradiye mahallesinde bir mobilya mağazasının açılışına katılan Balkız, burada Uras Hasgönüllü ve Murat Benzer’in ailelerine yeni iş yerlerinin Muradiye’nin ekonomisine katkı sağlamasını temenni etti. Açılışta, yeni mağazaların bölgeye canlılık katacağına vurgu yaptı.
Esnaf ve Vatandaşla Buluşma
Açılışın ardından Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Balkız, burada büyük bir ilgiyle karşılandı. Esnafın daveti üzerine çay molası veren Balkız, ziyaretler sırasında kendisine çiçek takdim eden vatandaşlarla sıcak bir iletişim kurdu. Yolda karşılaştığı yeni evlenen bir çifte de mutluluk dileklerini iletti.
Esnafın Sorunları
Balkız, yaptığı açıklamada, “Mesir haftasındayız ve esnafımızın yüzünün gülmesi gereken günler fakat hükümet politikaları nedeniyle esnaf siftah yapamaz hale geldi. İşyerleri boş, vatandaşlar alışveriş yapmak istiyor fakat cebinde para yok, kredi kartı borçları ile başa çıkmaya çalışıyorlar” şeklinde ifadelerde bulundu.
Kaynak: Mersin Haber + IHA