Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde mesaj yayımladı.

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Başkan Menderes Türel, işçilerin önemine vurgu yaparak, dayanışmanın önemini belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde mesaj yayımladı.
Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Başkan Menderes Türel, işçilerin önemine vurgu yaparak, dayanışmanın önemini belirtti.
Google News'te Abone Ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınladı. Bu özel günün, emeğin, alın terinin ve dayanışmanın kutlandığı bir gün olduğunu ifade eden Türel, işçilerin ekonominin ve sanayinin temel yapı taşları olduğunu belirtti. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hizmetlerin işçilerin emekleri sayesinde gerçekleştirildiğini vurguladı.

Türel, mesajında, “Büyükşehir Belediyesi ailesinde yer alan tüm cefakar emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İşçilerin çalışma koşullarını yerinde görmekteyim ve onların haklarının korunmasının önemini biliyorum. Emeğin kutsal olduğu bir medeniyetin mensuplarıyız. Emek hakkı bizim için çok değerlidir ve bu hakkın karşılığını vermek bizim sorumluluğumuzdur.” dedi.

Geçmişteki borçlar nedeniyle zor bir süreçten geçen bir belediye devraldıklarını belirten Türel, buna rağmen çalışanların maaşlarını zamanında ödediklerini ifade etti. “Antalya'da işçilerimizin 1 Mayıs Bayramı'nı bir hafta öne çektik ve gerçek bir bayram yaşattık. Kadrolu işçilerimize geçen dönemden kalan yaklaşık 5.5 milyon liralık alacaklarını ödemeye başladık. Emekçilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Yatırımlarımız arttıkça, işçilerin hakları da gelişecektir.” diyerek, tüm çalışanların 1 Mayıs'ını kutladı ve dostluk ve dayanışma dolu bir gün geçirmelerini diledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin