Antalya Kepez'de Otokoç Bayisine Yapılan Silahlı Saldırıda 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Otokoç bayiine kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırının ardından 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın detayları güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya Kepez'de Otokoç Bayisine Yapılan Silahlı Saldırıda 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Otokoç bayiine kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırının ardından 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın detayları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'nde, Serik Caddesi yan yol üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Beyaz kıyafetli ve yüzünü şapka ile kapatan kimliği belirsiz bir şahıs, güvenlik kulübesindeki görevlinin iş yerini kontrol için içeri girmesini fırsat bilerek tabancasıyla iki el ateş açtı. Saldırının ardından şahıs hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. İş yerindeki güvenlik kameraları ve çevredeki tanıkların ifadeleri doğrultusunda, şüphelinin eşkali belirlendi ve yakalanması için bölgede geniş çaplı bir arama başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de iş yerinde ve boş kovanlar üzerinde detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.

3 Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceledikten sonra saldırıyı gerçekleştiren kişinin Eray K. olduğunu tespit etti. Eray K. ile birlikte olaya karıştığı değerlendirilen iki kişi de kısa süre içinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay Anı Kamerada Görüntülendi

Öte yandan, saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iş yerinin karşısındaki üst geçit altına gelen şahsın bir süre bekledikten sonra tabancasıyla ateş ettiği ve yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Aynı zamanda, şüphelinin olay anında çektiği cep telefonu görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin