Edinilen bilgilere göre, Yenidere Mahallesi'nde yaşayan Zeki Karakuş'un kaybolmasının ardından ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Aynı zamanda, yerel halk da arama faaliyetlerine destek vererek, Karakuş'un bulunması için çaba gösterdi.
Zeki Karakuş’un kaybolduğunun bildirildiği günlerde Mustafakemalpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve çevresinde görüldüğü iddia ediliyor. Ekipler, bu bölgede detaylı bir inceleme gerçekleştirirken, yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen Karakuş’a ulaşmak henüz mümkün olmadı.
Alzaymır hastası olduğu belirtilen Karakuş’un yön bulmada ve kendini ifade etmede zorluk yaşayabileceği ifade ediliyor. Ekiplerin arama çalışmaları aralıksız devam ederken, yetkililer de kaybolduğu gün üzerinde fotoğrafındaki kıyafetlerin bulunduğunu belirttiği Zeki Karakuş’u gören veya yerini bilen vatandaşların derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne veya en yakın güvenlik birimine bilgi vermelerini talep etti.
