Kaza, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D100 karayolu Ortalıca köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 FFJ 66** plakalı Peugeot marka hafif ticari araç, bilinmeyen bir nedenle orta refüjdeki su kanalına devrildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi.
İhbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, devrilen aracın sürücüsünü olay yerinde bulamadı. Ekiplerin, olay yerinden kaçtığı değerlendirilen sürücüyü bulmak için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Olayın nedenine dair soruşturma sürerken, bölgedeki güvenlik kameralarının da inceleneceği öğrenildi.
Yetkililer, kazanın meydana geldiği bölgedeki sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini ve trafik kurallarına uymalarının önemini vurguladı. Kazayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için çalışmalar devam ediyor.